Provocările Europei, oportunitățile tale



Materialul informativ prezentat pune în evidență avantajele unei cariere la nivelul pnstituțiilor UE cum ar fi: Parlamentul European, Consiliul UE, Comisia Europeană etc.

De o jumătate de veac, Uniunea Europeană a reușit să susțină pacea și să aducă stabilitate în țările membre, schimbând modul de viață, muncă și de a călători a peste 500 de milioane de oameni.

Susținerea acestor standarde depinde în mare măsură și de profesioniștii angajați la nivelul instituțiilor UE, care prin abilitățile, experiența și determinarea lor au reușit să aducă schimbarea și inovarea în viețile cetățenilor europeni prin elaborarea și implementarea legislației UE, a strategiilor și politicilor de dezvoltare, prin acordarea consultanței legale și îndeplinirea a multor altor responsabilități.

Broșura scoate în evidență cum munca în instituțiile UE aduce o serie de beneficii și pentru angajați cum ar fi dezvoltarea profesională continuă prin cursuri în domeniul lingvistic și alte cursuri menite să îmbunătățească abilitățile personale și informarea cu privire la ultimele noutăți în domeniile de activitate.