Internship EUROPAfest 2015



Esti student/masterand, plin de entuziasm si pasionat de organizarea de evenimente internationale? Ai vrut vreodata sa stii secretele organizarii marilor festivaluri, evenimentelor de mare anvergura, concertelor? Primul pas tocmai a fost facut. Ai posibilitatea sa intri in culisele organizarii unui festival international de muzica si sa te familiarizezi cu metodologia si procesul planificarii propriu-zise a unui eveniment.

Aplica pentru un internship de 4 luni in cadrul EUROPAfest,  organizat de jmEvents. Nu trebuie sa ai experienta, ci doar dorinta!
jmEvents cauta 4 – 5 tineri constienti ca teoria din facultate trebuie completata de invatare prin practica – daca vrei sa intelegi cu adevarat un domeniu si sa te specializezi.

Programul iti ofera oportunitatea de a intelege domeniul organizarii de evenimente, de a acumula diverse cunostinte pe care ulterior sa le poti pune in practica. Vei face parte dintr-o echipa de profesionisti iar experienta te va ajuta sa faci mai usor tranzitia de la facultate la o viitoare cariera.

Stagiul se desfasoara in Bucuresti si este neremunerat.

Mai multe informatii:
http://jmevents.ro/evenimente/proiecte-tineret