The future of digital and online learning in higher education



Această lucrare de reflecție oferă o imagine de ansamblu sistematică a dezbaterii actuale cu privire la modul în care impactul pandemiei a fost evaluat pentru practicile și adaptările de învățare digitală și online.

Întrucât pandemia a forțat înțelegerea stabilită a educației și învățării către digitalizarea rapidă, această reflecție se concentrează pe perioada post-pandemiei de COVID-19 și se întreabă ce tipuri de propuneri sunt indispensabile, astfel încât transformarea digitală desfășurată a predării și învățării să poată dura în viitor. Cu alte cuvinte, se va întoarce învățământul superior la concepte și metode cunoscute de predare și învățare, în primul rând analog, în perioada post-pandemie sau va dura transformarea digitală dincolo de pandemie? Cine va beneficia de continuarea transformării digitale în învățământul superior și cine va fi dezavantajat? Despre toate aceste subiecte găsiți informații în această publicație.

Centrul Europe Direct Argeș pune la dispoziția cititorilor un exemplar al acestui material informativ, în limba engleză.

European Union, 2022.