Concurs ”Greener Europe”



Ești gata pentru provocarea „Greener Europe”?

Schimbările climatice sunt un subiect important de pe agenda politică a ultimilor ani. E nevoie ca această temă să fie abordată, pentru a construi un viitor sustenabil. Potrivit sondajului pan-european, schimbările climatice și mediul sunt primele pe lista de preocupări ale tinerilor din Uniunea Europeană.

Surprinde într-o fotografie cum poți contribui tu la o Europă mai verde, încarc-o în secțiunea specială a concursurilor de pe site-ul Time to Move și ai șansa de a câștiga premii de valoare!

Cum funcționează?

Începând de mâine poți încărca fotografia ta și nu uita să îi rogi pe prietenii tăi să o voteze pe pagina de concurs! Vor exista doi câștigători:

– câștigătorul desemnat de votul publicului (fotografia cu cele mai multe voturi la finalul concursului) va primi un pachet cu materiale Time to Move, inclusiv o sticlă pentru apă, un tricou și un joc cu carduri Time to Move.

– câștigătorul premiului Eurodesk (selectat de Eurodesk după ce se încheie campania Time to Move) va primi un rucsac Eastpak și un voucher Spotify Premium pentru 6 luni.

 Acest concurs se derulează de pe 7 septembrie 2021, ora 12:00 CET până pe 19 septembrie 2021, ora 12:00 CET.

Mai multe informații  https://timetomove.eurodesk.eu/

#TimeToMove2021 #Eurodesk