CONNECTOR 2016CONNECTOR este un concept eveniment colaborativ aflat la a 3-a ediţie, care își propune să creeze un spaţiu de interacţiune pentru sute de oameni din toată Europa pentru care învăţarea nonformală este opţiunea naturală care completează şi sprijină educaţia formală.

CONNECTOR 2016 va avea loc în perioada 5-11 iulie 2016 la Bucureşti, Romania și este organizat de ANPCDEFP – Agenția Națională pentru programul Erasmus+ în România.
Cursul se adresează oricărei persoane interesate de învăţarea interactivă: practicieni, formatori, facilitatori, lucrători de tineret, cadre didactice, reprezentanţi din toate sectoarele acoperite de programul Erasmus+: tineret, educaţia adulţilor, educaţie formală (preuniversitară sau universitară), formare profesională (VET).

Criterii de selecţie:
– implicarea activă în organizația pe care o reprezintă;
– motivaţia personală şi profesională;
– motivația de a împărtăși metodele învățate și a le pune în practică în comunitatea din care provine;
– abilităţi lingvistice.

Data limită pentru înscrierea online a candidaţilor din România este: 25 aprilie 2016

Mai multe informații referitoare la acest eveniment (profilul candidatului, procedura de înscriere, criterii de selecție, costurile suportate pentru candidații selectați) se găsesc în apelul naţional publicat pe site-ul programului Erasmus+: http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/771