Program de burse social media



Dacă eşti tânăr student sau absolvent de studii superioare cu diplomă, ai vârsta până în 26 de ani și îţi place să foloseşti canalele de comunicare socială, să redactezi articole pe tematică europeană, să organizezi diverse evenimente şi activități, atunci te invităm să te înscrii la o bursă social media la Europe Direct Bucureşti!

Centrul de Informare Europe Direct (CIED) Bucureşti găzduit de Institutul European din România (IER) oferă studenţilor şi masteranzilor de la universităţile din Bucureşti posibilitatea de a efectua specializări în afaceri europene cu bursă în cadrul CIED Bucureşti – Programul de bursieri social media.

Durata bursei social media este de o lună, cu posibilitatea prelungirii până la 3 luni, cu acordul părţilor, în funcţie de activităţile Centrului, disponibilitatea bursierului şi dorinţa de implicare. Programul este flexibil, de 3-6 ore pe zi.

Pentru anul 2016 sunt puse la dispoziție un număr de 20 de burse, câte două locuri pentru fiecare lună (în funcție de încadrarea lunară de începere și încheiere a fiecărei burse).
 
Data limită pentru transmiterea dosarului de candidatură este: 14 februarie 2016, ora 23:59

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul Eurodesk:
http://www.eurodesk.ro/nou.php?i=943