Stagiu de practică la Centrul de Artă și Cultură PAVILION



PAVILION Autumn Internship este un program full-time ce durează maximum 12 săptămâni (cu posibilitatea de prelungire) ce nu include remunerație.

Lucrul în cadrul centrului de artă și cultură contemporană PAVILION, precum și oportunitatea de a face parte din echipa ce editează revista PAVILION și organizează BUCHAREST BIENNALE și susține platforma REFORMA, vă oferă posibilitatea de a examina rolul, funcția și activitatea unei palete largi de profesioniști din domeniul cultural, precum și rolul și funcția unei instituții.

Experiența și cunoștințele acumulate constituie un bagaj informațional ce poate ajuta în construcția unei viitoare cariere. Un intern trebuie să fie muncitor, meticulos, cu inițiativă și interes pentru cultura contemporană și trebuie să asiste în sarcinile administrative, cruciale pentru funcționarea organizației, cum ar fi ambalarea și trimiterea corespondenței, descărcarea cutiilor și rezolvarea diverselor treburi, supravegherea expoziției în curs, documentare sau cercetare.

Alte atribuții pot include o combinație dintre următoarele:

  • Cercetare (pentru idei de articole, expoziții sau proiecte);
  • Administrative (ajutor în strângerea de fonduri, instalare etc.);
  • Distribuție (ajutor în plasarea revistei în mai multe locații și creșterea numărului de abonați);
  • Marketing (ajutor în realizarea comunicatelor de presă, în organizarea evenimentelor etc.).

Data de începere: 01 octombrie 2013.

Durata: 12 săptămâni (1 post disponibil).

Program: Part time (Miercuri – Duminică, 13.00-19.00)

Eligibilitate:
Studenți sau absolvenți de învățământ superior cu foarte bune cunoștințe de limbă engleză, abilități de lucru pe computer și dorință de a lucra în management cultural și curatoriat. Limba engleză este condiție obligatorie.

Pentru selecție, trimiteți un CV și un eseu de o pagină care să motiveze alegerea dvs. La următoarea adresă de e-mail: pavilion@pavilionmagazine.org

Termen limită: 15 septembrie 2013.

Mai multe informații:

https://www.facebook.com/pavilionjournal?fref=ts