Agentia Europeana pentru Evaluarea Produselor Medicale organizeaza stagii de practica



Programul urmărește să ofere stagiarilor o mai bună cunoaștere a Agenției și rolului său în activitățile Uniunii Europene. Acesta oferă, de asemenea, stagiarilor posibilitatea de a dobândi cunoștințe practice într-unul din departamentele Agenției și experiența profesională în cursul activității întreprinse.

Perioadele de stagiu au o durată cuprinsă între 6 și 9 luni, cu începere din octombrie 2013. Agenția asigură o bursă de 1350 GBP net pe lună și cheltuielile de călătorie.

Programul se adresează, în special, tinerilor absolvenți, fără a-i exclude pe cei care-în cadrul procesului de învățare pe tot parcursul vieții-au obținut de curând o diplomă universitară și sunt la începutul unei noi cariere profesionale. Este necesă cunoașterea aprofundată a uneia sau mai multor limbi oficiale ale Uniunii Europene.

Candidații admiși trebuie să aibă o pregătire legată de activitățile Agenției, de exemplu, farmacie, medicină, științele vieții, chimie sau tehnologii informaționale. Avocații proaspăt calificați interesați de reglementările în domeniul farmaceutic, precum și candidații recent calificați în resurse umane / buget / contabilitate sunt, de asemenea, bineveniți.

Stagiarii sunt selectați din rândul cetățenilor statelor membre ale Uniunii Europene, țările din Spațiul Economic European – Islanda, Liechtenstein și Norvegia și țările candidate care beneficiază de o strategie de pre-aderare. Cetățenii croați sunt eligibili să candideze începând cu 1 ianuarie 2013.

 Data limită: 15 iunie 2013 (stagiile încep în octombrie)

Pentru mai multe detalii cu privire la formularul de candidatură si condițiile de selecție, accesați următorul link:

http://www.emea.europa.eu/ema/index.jsp?curl=pages/about_us/general/general_content_000321.jsp&mid=WC0b01ac0580029405