Sa invatam sa daruim!



Europe Direct Arges a facut o vizita, in luna martie, la Centrul de Tip Familial Gavana, impreuna cu elevi si cadre didactice de la Scoala Adrian Paunescu Nr. 15 Pitesti.

Centrul de informare europeana a donat carti, brosuri si pliante despre Uniunea Europeana, iar elevii Scolii Nr. 15 au adus jucarii, haine si dulciuri pentru toti cei 32 de copii, cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani, proveniti din familii devaforizate.

Centrul de Tip Familial asigura servicii ca: educatie, gazduire si ingrijire, precum si pregatirea corespunzatoare a iesirii tinerilor din cadrul acestui serviciu. In acest scop, centrul desfasoara un program zilnic de formare si dezvoltare a deprinderilor de viata independenta si diferite tipuri de activitati pentru integrarea familiala si socio-profesionala.

Astfel, atat noi, centrul Europe Direct Arges, cat si elevii si profesori din cadrul Scolii Nr. 15, am invatat impreuna sa socializam cu acesti copii si sa daruim, in speranta ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Mantuitorului va aduce in sufletele acestor copii pacea si bucuria.

Sa invatam sa daruim Sa invatam sa daruim Vizita la Centrul de tip familial Gavana Sa invatam sa daruim Sa ne cunoastem, sa daruim... Sa invatam sa daruim