Work anywhere in EuropeEURES îi ajută pe solicitanții de locuri de muncă să găsească locuri de muncă și pe angajatori să angajeze din toată Europa.

Principiul Uniunii Europene al liberei circulații a lucrătorilor este unul dintre cele mai importante drepturi ale dumneavoastră ca cetățean al UE. Înseamnă că vă puteți muta în orice stat membru al UE, precum și în Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveția, pentru a căuta și a ocupa un loc de muncă, precum și pentru a recruta personal din oricare dintre aceste țări.

Scopul EURES este de a ajuta cu un serviciu eficient pentru solicitanții de locuri de muncă și angajatori pentru a căuta, găsi sau potrivi CV-urile cu locurile de muncă vacante. Aceasta implică furnizarea unei game largi de servicii, disponibile pe portalul EURES sau prin vasta rețea umană de peste 1.000 de consilieri care lucrează în organizațiile membre și partenere EURES.

Centrul Europe Direct Argeș pune la dispoziția celor interesați de acest material informativ un exemplar în limba engleză.