Vizite de informare și documentare la sediul Centrului Europe Direct Argeș



Săptămâna 24-28 aprilie 2023 a fost una plină de energie și informații europene la sediul Centrului Europe Direct Argeș!

Astfel, ne-am bucurat de vizita unei delegații cu cadre didactice, profesori de limbi străine din mai multe județe din țară: Argeș, Bacău, Constanța, Iași, Maramureș, Suceava și Tulcea, îndrumători ai elevilor participanți în cadrul Olimpiadei Naționale de Limba Rusă organizată în Pitești, în perioada 27-30 aprilie 2023. Aceștia au fost dornici să descopere activitatea Centrului Europe Direct Argeș și proiectele de viitor, precum și materialele de informare provenite de la Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene.

Mai mulți elevi din Pitești și Câmpulung ne-au trecut pragul în Școala Altfel și au fost informați cu privire la politicile și programele Uniunii Europene, oportunități de studiu din țări europene precum și despre activitățile centrului de informare europeană.

În cadrul acestor vizite au fost distribuite gratuit peste 600 de broșuri, pliante, hărți și cărți poștale cu tematică europeană.