Cursul de formare Inclusion Training for Trainers



Un curs pentru formatorii din sectorul de tineret care doresc să își facă activitățile mai incluzive pentru diverse grupuri țintă, dar și să abordeze subiecte de includere și diversitate în mod eficient în activitățile lor (crearea unei mentalități I&D).
Obiective
Conștientizarea formatorilor (din sectorul de lucru cu tinerii) cu privire la factorii de excludere care împiedică anumite profiluri de participanți să participe la activitățile de formare.
Schimbul de informații și practici cu privire la abordările privind activitățile de formare mai incluzive pentru diverse grupuri țintă (nu numai pentru persoanele cu dizabilități, ci și pentru alte grupuri țintă): condiții prealabile, setări, considerații,… (locul de desfășurare, comunicarea, consolidarea echipei, ritmul, pauzele, mărimea grupurilor…).

Informații complete pot fi găsite aici: http://trainings.salto-youth.net/10079

Înscrierea se face online prin completarea formularului de candidatură (este necesară în prealabil înregistrarea pe site-ul SALTO-Youth) la adresa: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/application-procedure/10888/application/

Data limită pentru înscriere este: 10 aprilie 2022.

Rezultatele selecţiei vor fi comunicate tuturor candidaţilor de către Agenţia Naţională din Letonia.

Detalii suplimentare: https://www.eurodesk.ro/evenimente-det/vrs/IDev/2089