Bursele Google Europe pentru studenții cu dizabilități



Bursa se adresează studenților cu dizabilități care studiază știința computerelor, ingineria computerelor, informatică sau un domeniu tehnic apropiat, la o universitate din Europa sau Israel.

Bursa urmărește să elimine barierele care împiedică studenții cu dizabilități să studieze și să îi încurajeze să exceleze în studiile lor, să joace un rol activ și să devină lideri în crearea tehnologiei.

 Condiții de eligibilitate:

-să aibă cel puțin 18 ani la data de 5 octombrie 2020;

-să fie înscris la o universitate din Europa sau Israel pentru anul universitar 2020-2021;

-intenționează să se înscrie sau a fost acceptat la un program de studii universitare de licență, master sau doctorat, la zi sau cu frecvență redusă, la o universitate din Europa sau Israel pentru anul universitar 2020-2021;

-să studieze știința calculatoarelor, ingineria computerelor, informatică sau un domeniu tehnic apropiat, la o universitate din Europa sau Israel, având o dizabilitate;

-să păstreze o evidență academică;

-să fie un exemplu de leadership și să fie pasionat de informatică și tehnologie;

-nu sunt eligibile pentru această bursă persoanele care au reședința în țari care fac obiectul unui embargou sau care se află sub incidența unor programe de control și sancțiuni privind exporturile.

Puteți accesa platforma pentru candidaturi aici.

Burse

Cei mai buni 10 candidați vor primi fiecare o bursă în valoare de 7.000 de euro pe care o pot folosi pentru taxe, cărți, materiale și echipamente necesare pentru cursurile solicitanților la universitatea lor.

Termen limită pentru înscriere: 31 decembrie 2020, 11:59 pm GMT

Mai multe informații pot fi găsite aici.