Premiile producțiilor muzicale pentru publicul tânăr (YAMA)



Premiile producțiilor muzicale pentru publicul tânăr (YAMA) sunt premii lansate de Jeunesses Musicales International pentru a onora creativitatea și inovarea în domeniul producțiilor muzicale pentru publicul tânăr din toate colțurile lumii, create de comunități, școli, ONG-uri, companii, formații și ansambluri de toate formele, de la soliști la orchestre.

Candidaturile sunt reprezentate de spectacole muzicale unice create pentru a trezi imaginația, abordând probleme curente și motivând astfel copii și tinerii să continue explorările lor muzicale (0 – 18 ani).

Cum candidezi
Solicitanții trebuie să trimită formularul de candidatură și DVD-ul cu produsul muzical (un videoclip de lung metraj, precum și unul de promovare video de 2 minute, pentru cazul în care producția este selectată pentru finală).
Pentru producțiile care nu sunt în limba engleză, este solicitată subtitrarea.

Premii
Cel mai bun ansamblu de mici dimensiuni pentru publicul tânăr (1000 de euro);
Cel mai bun ansamblu de mari dimensiuni pentru publicul tânăr (1000 de euro);
Cea mai bună operă pentru publicul tânăr (1000 de euro);

Cel mai bun proiect participativ pentru publicul tânăr;
Premiul publicului (1000 de euro).

Autorii producțiilor muzicale nominalizate vor fi anunțați oficial și prezentați pe site-ul YAMawards la 1 septembrie 2020. Publicul va putea apoi să voteze pentru toate producțiile nominalizate (un vot per persoană), iar producția muzicală cu cele mai multe voturi în data de 20 octombrie 2020 la ora 19:00 CET va primi Premiul publicului.

În topul acestor premii este Premiul publicului (selectat din primele 4 nominalizări din fiecare categorie) acordat prin votul publicului.

Câștigătorii vor fi anunțați la YAMsession 2020,  eveniment care va avea loc la Larvik, Norvegia, în data de 20 octombrie.

Termen limită pentru trimiterea candidaturilor: 4 mai 2020, 17:00 CET

Mai multe detalii la: https://yamawards.org/

Sursa:

https://www.eurodesk.ro/termen-eurodesk/vrs/IDed/88?fbclid=IwAR2twlOSC_lsaXa5QjbDZGFONrobTlztX88gjcvKZVlVeq4JybXMxSJATTM