Europa – spațiu al diversității și al valorilor



Anul acesta, de 9 Mai, am sărbătorit un pic altfel Ziua Europei! Dar tot ne-am întâlnit cu voluntarii centrului în mediul online și am făcut un flashmob cu mesajele noastre de încurajare pentru Europa.

Adriana Nițu, studentă în Danemarca și masterandă la Leadership for Sustainability în cadrul Universității din Malmo, Suedia și Cristina Crânguș, studentă la Universitatea din Westminster, Londra au purtat discuții, în cadrul unui workshop online, cu tinerii argeșeni interesați despre condițiile de studiu și trai în aceste țări europene.

Andrei Vișoiu, Diana Mijlică și Ioana Răducu au vorbit despre importanța concursurilor europene și despre cum au reușit ei să câștige și să se facă remarcați în cadrul concursului Juvenes Translatores, o competiție de traduceri ce se desfășoară anual, încă din 2007, de Direcția Generală de Traduceri din cadrul Comisiei Europene.

Și pentru că ne pasă, am derulat și o campanie de informare și distribuire de insigne cu mesaje motivaționale și măști persoanelor vulnerabile. Pentru că…împreună suntem mai puternici!