#euFilmContest



Ca urmare a răspândirii virusului Covid-19, organizatorii Festivalului de Film de la Cannes au anunțat că festivalul nu va mai avea loc conform datelor inițiale (12-23 mai 2020). Aceștia au în vedere mai multe opțiuni, iar festivalul va fi cel mai probabil amânat pentru o dată ulterioară (sfârșitul lunii iunie, iulie sau chiar mai târziu în funcție de cum evoluează situația). În acest context, termenul limită pentru participare a fost prelungit până la data de 30 aprilie 2020.

Cât de multe știi despre filmele europene? Participă la concurs, testează-ți cunoștințele și ai șansa de a câștiga o călătorie la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2020.

Cine poate participa

Orice rezident permanent din UE este eligibil să participe. De asemenea, sunt eligibili și rezidenții permanenți ai țărilor care au semnat un acord oficial de participare la programul Europa Creativă MEDIA până la data de 31 decembrie 2019 (Islanda, Norvegia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Muntenegru, Republica Serbia, Georgia, Moldova, Ucraina și Tunisia);

Participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani (la 26 martie 2020);

Aceștia trebuie să fie disponibili în perioada 15 – 17 mai 2020, deoarece câștigătorii vor călători la Cannes.

Cum poți participa

Răspunde la quiz pentru a-ți testa cunoștințele despre filmele UE;

Pentru fiecare răspuns corect, participanții primesc un punct. Aceștia vor câștiga un punct suplimentar dacă adaugă @MEDIAprogEU pe Twitter și/sau @CreativeEuropeEU pe Facebook (maximum un punct). În această situație, trebuie să menționeze contul lor de social media în formularul de înscriere.

Participanții pot înscrie până la trei intrări, dar pot câștiga doar o singură dată.

Termen limită: 30 aprilie 2020.

Mai multe informații: https://wealllovestories.eu/filmcontest