Cursuri pentru înființarea unui Start-Up social



Dacă ai o idee de afaceri focalizată pe impactul social, dacă urmărești mai degrabă rezolvarea unei probleme la nivelul comunității sau societății decât obținerea de profit, atunci această oportunitate ți se potrivește la fix. Alătură-te acceleratorului de afaceri sociale al celor de la Fonduri-Structurale.ro.

Ei te vor ajuta să înțelegi mai bine ce înseamnă antreprenoriatul social și de ce ar trebui să îl consideri ca opțiune de carieră și de dezvoltare și îți vor sta la dispoziție cu răspunsuri la întrebările pe care le ai privind proiectul. Dacă vrei să participi la întâlnirile pe care le vor organiza, le poți trimite datele tale de contact (prenume și nume, localitate și județ, telefon și email) pe antreprenoriat@fonduri-structurale.ro și te vor ține la curent cu activitățile proiectului.

Începând cu luna martie 2020 vor organiza cursuri de antreprenoriat social, cu certificare națională în conformitate cu Ordonanta nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulţilor, pentru 101 persoane, în cadrul cărora îți vei putea organiza și structura ideile într-un plan de afaceri. Cursurile sunt gratuite!

Poți aplica dacă:

  • Ai domiciliul sau reședința (viză de flotant) în oricare localitate cu excepția Bucureștiului și celor din județul Ilfov.
  • Ai o idee de afacere socială în domeniul non-agricol, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.
  • Ai cel puțin studii medii absolvite (liceu).
  • Nu ai mai participat la cursuri de „Antreprenor în economia socială” sau „Manager întreprindere socială” finanțate din fonduri nerambursabile.
  • Nu faci parte din categoia de tineri NEETs (tinerii NEETs sunt tinerii sub 24 de ani inclusiv care nu urmează o formă de învăţământ, nu sunt angajați și nu sunt cuprinși într-un program de formare profesională).

Mai multe detalii:

https://www.fonduri-structurale.ro/social-startup?fbclid=IwAR0RLak7osUPTttCDgpuOtAAnghQiwb6ymfJ_14Cmaht7y95xEzSyW8MxjE