Cursuri BEST pentru studenţii de profil tehnic



BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie studenţească non-profit. Este condusă de studenţi şi funcţionează în beneficiul studenţilor. BEST organizează diferite activităţi la care studenţii din universităţile membre au şansa de a-şi lărgi experienţa internaţională, de a-şi face prieteni, a se distra şi a-şi îmbunătăţi cunoştinţele de limba engleză. La fiecare curs BEST participă 20-30 de studenţi de la politehnică.

Grupurile locale BEST organizează cursuri scurte (de 1-2 săptămâni) pe parcursul unui an, în cadrul cărora studenţii de la politehnică au oportunitatea de a afla mai multe despre un anumit subiect din aria lor de interes. De asemenea, BEST organizează seminare pe teme educaţionale, competiţii pe teme de inginerie şi activităţi de petrecere a timpului liber.

Ca parte a unui eveniment de învățare, participanţii sunt prezenți la prelegeri susţinute de cadre universitare sau de experţi din diferite companii. Pot vizita companii, parcuri industriale, centre de cercetare şi uneori iau parte la studii de caz.

Subiectele abordate la cursuri acoperă, în principal, diferite arii din tehnologie, economie, marketing şi management.

La finalul cursului, studenţii dau un examen, care este menit să le testeze cunoştinţele acumulate în urma cursului şi să le evalueze performanţa. Tot mai multe cursuri sunt recunoscute de către universităţi, iar studenţii care participă la aceste cursuri pot obţine credite, din partea universităţii la care studiază.

Puteţi găsi o listă a cursurilor BEST aici:

https://best.eu.org/courses/list.jsp

Cine poate candida:

Studenţii de la universităţile cu profil tehnic care au un grup local BEST. Puteţi găsi o listă aici: https://www.best.eu.org/aboutBEST/structure/lbgList.jsp

Studenţii de la universităţi care aparțin organizaţiilor partenere.

Termen limită: 6 octombrie 2019, 23:00 CET (pentru evenimentele care se desfăşoară între 28 ianuarie și 25 februarie 2020).