Curs online LEADER IN YOUTH EXCHANGES



Organizația ta are sau va avea proeicte care implică schimburi de tineri?

Dorești să pregătești mai ușor viitori lideri sau dorești chiar tu să înveți mai multe despre ceea ce înseamnă acest rol de lucrător de tineret și să ai acces la instrumente dedicate, exemple ale altor organizații, cazuri ale liderilor – cu ce s-au confruntat, ce poți evita și cum vei putea fi mai bine pregătit? 

Creează-ți cont și înscrie-te până în 6 aprilie la cursul online gratuit cu începere din 22 aprilie – modul pe care îl poți parcurge în aprilie-mai în ritmul propriu, aproximativ 40h. Împărtășește ink-ul și colegilor tăi, voluntarilor, colaboratorilor nu știi când vor avea nevoie sau ce anume i-ar ajuta din competențele acestui rol. 

Detalii și înscrieri: 
– http://thecourses.eu/mod/page/view.php?id=1684


Ce oportunități am? 
– Prin rețeaua dedicată poți accesa oportunități, proiecte în care să te implici, cunoaște parteneri internaționali, aplicanți la acest tip de proiecte etc.
– Certificatul de participare: Leader in Youth Exchange
– Poți participa la evenimentul de multiplicare de 3 zile alături de alți 50 de cursanți din diverse țări care va avea loc la Timișoara, organizat de Asociatia Millennium Center. 

 Asociatia Millennium Center a dobândit experiență prin cele peste 60 de schimburi de tineret organizate, iar alături de partenerii proiectului îți punem la dispoziție toate subiectele, concluziile, instrumentele, bunele practici de care ai nevoie pentru a dobândi competențele necesare în realizarea un schimb de tineri.


Cursul online este primul din cele 4 cursuri pe profesia Lucrător de Tineret pe care le pregătim pentru tine în EN, RO, IT, ES din proiectul “Online training courses for E+ Youth Workers” KA205 finanțat de Comisia Europeană prin ANPCDEFP.

Detalii: http://thecourses.eu/mod/page/view.php?id=1684&fbclid=IwAR34atWEZqSs2JYw-cAWsCk9oUQcxgTXzfgeY-mPAMhsSFNGLIQMrGzkx2A