Sondajul Eurodesk îți aduce premiiEurodesk, în calitate de rețea europeană dedicată promovării mobilităților de tineret și care oferă informații de calitate în domeniul tineretului și sprijin pentru tineri și lucrători de tineret, își dorește să înțeleagă mai bine care sunt nevoile tale de informare.

Sondajul se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 13 și 35 de ani. Te-ai gândit vreodată să participi într-un proiect de mobilitate în străinătate, de voluntariat, studiu, formare, au-paire sau muncă? Indiferent dacă ai avut sau nu ai avut o experiență de mobilitate, dorim să aflăm care este opinia ta. Pentru a răspunde la întrebări ai nevoie de doar 10 minute, iar sondajul este tradus și în limba română.

Euodesk își dorește să afle:

  • Care sunt oportunitățile de mobilitate pe care le cauți?
  • Ce surse de informare folosești?
  • Care sunt informațiile de care ai nevoie?

Premii

Participanții la sondaj vor avea posibilitatea să câștige unul dintre cele 3 carduri cadou:

Premiul 1: card cadou în valoare de 50 de euro pentru Amazon, Netflix sau iTunes;

Premiile 2 și 3: card cadou în valoare de 25 de euro pentru Amazon, Netfix sau ITunes.

Pentru a participa la concurs, tinerii trebuie să răspundă la toate întrebările sondajului, să fie de acord să ia parte la acest concurs și să raspundă o singură dată la întrebările sondajului.

Detalii: https://spark.adobe.com/page/Iqftpx6SVJyFY/?w=5_2230&fbclid=IwAR2TgA4Uznz2ubKS_U2LXpe6XM9UEDX5JxNG6I8d7Dvy5cHrxZOT9SlwDnY