Atelier MobilitatE+, Educația Adulților



În perioada 8-10 februarie 2018, Europe Direct Argeş a găzduit atelierul MobilitatE+ prin intermediul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Cursul de formare, dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate în cadrul programului Erasmus+, a avut scopul de a ajuta participanții în etapa de proiectare și completare a unui formular de candidatură în domeniul Educația Adulților.

Identificarea nevoilor instituționale și ale grupului țintă, condiţiile de eligibilitate, obiectivele şi activităţile unui proiect Erasmus+, partenerii implicaţi şi rolurile acestora într-un proiect, rezultatele și impactul, recunoaşterea rezultatelor învăţării în cadrul unui proiect Erasmus+, monitorizarea şi evaluarea rezultatelor și alte aspecte de management al proiectului au fost tematicile abordate în cadrul atelierului.

Multumim formatorilor, Andreea Buzec și Eugenia Barbu, pentru dedicarea de care au dat dovada pe parcursul celor 3 zile de curs, cu siguranta sfaturile lor vor fi aplicate de către participanți la scrierea următoarelor proiecte pentru a putea fi finanțate prin programul Erasmus+.