Atelier MobilitatE+, Educația Adulților la PiteștiEurope Direct Argeş din cadrul Bibliotecii Judeţene Argeş va găzdui, în perioada 8 februarie – 10 februarie 2018, atelierul MobilitatE+, care face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori E+.

Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de mobilitate în cadrul programului European pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniul Educaţia Adulţilor.

Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat în vederea finalizării etapei de proiectare și completării unui formular de candidatură pentru un proiect de mobilitate în cadrul programului Erasmus+. În cadrul atelierului alternează etapele de lucru individual pe formularul de candidatură cu etapele de discuții de grup și clarificare a întrebărilor specifice ale participanților.


Acesta se adresează managerilor sau personalului unor organizaţii sau instituţii eligibile care nu au mai coordonat proiecte de mobilitate aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniul Educaţia Adulţilor.


Pentru detalii privind înscrierea, accesaţi link-ul: http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1235