Consultare publică pentru evaluarea intermediară a programului Europa pentru cetățeni



Comisia Europeană a lansat consultarea publică pentru evaluarea intermediară a programului   Europa pentru cetățeni 2014-2020. Aceasta este prezentată pe pagina Comisiei Europene, la secțiunea Your Voice in Europe http://ec.europa.eu/yourvoice/consultations/index_en.htmși pe pagina Direcției Generale Migrație și Afaceri Interne https://ec.europa.eu/home-affairs/content/public-consultation-mid-term-evaluation-europe-citizens-programme-2014-2020_en.

            Scopul acestei consultări este de a colecta puncte de vedere și opinii cu privire la rezultatele și impactul activităților și proiectelor cofinanțate prin programul Europa pentru cetățeni între 2014 și 2016, precum și pentru a le evalua relevanța, eficacitatea, eficiența, coerența și valoarea adăugată europeană. Contribuțiile sunt așteptate să vină de la beneficiarii de granturi pentru acțiune și de granturi operaționale, de la solicitanții care nu au avut succes, de la participanții la „grupul de dialog civil”, de la organizațiile societății civile din afara programului etc.

Vă invităm să contribuiți la această consultare publică prin completarea chestionarului on-line. Pentru o înțelegere cât mai exactă a consultării, respondenții sunt sfătuiți să consulte înainte documentele de pe pagina indicată:https://ec.europa.eu/home-affairs/content/public-consultation-mid-term-evaluation-europe-citizens-programme-2014-2020_en.

Consultarea publică este deschisă în perioada 9  ianuarie – 10 aprilie 2017.