Europarlamentarul Adrian Severin a tinut o „Pledoarie pentru adevar”



„Pentru un adevar absolut al conceptului de Europa unita, nu doar economic, ci si social, cultural si spiritual. O Europa unita prin chiar diversitatea ei, care-i confera astfel complexitatea unui organism capabil sa functioneze.”

Astfel si-a argumentat domnul Adrian Severin volumul lansat vineri, 22 mai 2009, volum intitulat Pledoarie pentru adevar.

Europarlamentarul roman a explicat ca alegerile din 7 iunie au o dubla importanta. Prima este data de miza nationala a acestora. Cealalta este una transnationala. „Alegerile europarlamentare reprezinta un concurs intre natiunile europene si este important ca romanii sa inregistreze o prezenta la vot mai mare ca in alte state, pentru a da consistenta activitatii europarlamentarilor nostri, dar si pentru a dovedi UE ca este interesata de proiectul si de gandirea europeana.”

Acest eveniment, gazduit de Centrul Europe Direct Arges si Biblioteca Judeteana Arges, se inscrie in seria evenimentelor dedicate Alegerilor europarlamentare si a incurajarii participarii la vot.

Pentru un adevar absolut al conceptului de europa unita Domnul Adrian Severin acorda autografe la lansarea volumului "Pledoarie pentru adevar"