APEL E+: Connector 2.0 – apel pentru participanti romaniCONNECTOR arată cum se întâmplă acest lucru și cum se pot implica activ toți membrii comunității, într-o manieră participativă.
Participanții vor avea șansa de a învăța nu numai unii de la alții și de la facilitatorii, ci și împreună cu membrii comunității.

CONNECTOR reprezintă un spațiu de interacțiune care urmăreşte să aducă împreună un număr impresionant de oameni pasionați să învețe într-un mod participativ și interactiv. CONNECTOR pune un accent deosebit pe experiența practică, pe metode interactive şi pe instrumente care permit dezvoltarea unor activități în rețea.
Evenimentul de cinci zile presupune partajare, învățare și experimentare, ziua 1 axându-se pe schimbul de idei, zilele a 2-a și a 3-a pe învățare, iar zilele a 4-a și a 5-a, pe experimentare și pe aducerea experimentelor de învăţare în comunitatea locală.

CONNECTOR se adresează persoanelor interesate de învăţarea interactivă: practicieni, formatori, facilitatori, lucrători de tineret, cadre didactice, reprezentanţi din sectoarele de tineret, educaţia adulţilor, educaţie formală (preuniversitară sau universitară) sau formare profesională.


CONNECTOR 2015 – a doua ediție a unui eveniment de învățare care dorește să aducă împreună lucrători de tineret, profesioniști din educația adulților sau formare profesională, profesori, formatori şi facilitatori ai procesului de învățare de orice fel, care vor lucra și învăța împreună în ateliere interactive de lucru și vor pune în
practică metodele învățate prin activițăți în comunitatea locală.

Data limită pentru înscriere este: 17 mai 2015

Condiții de participare:
 a. Numărul maxim de participanți din România: 30
 b. Preselecția se realizează de către ANPCDEFP.

Mai multe informaţii se găsesc în apelul publicat pe site-ul programului Erasmus+:
http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/157