Concurs „Fii fotograful nostru oaspete!”



Parlamentul European a relansat concursul „Fii fotograful nostru oaspete!”, inspirat de 2015 ca fiind Anul european pentru dezvoltare.

Toți cetățenii talentați UE, începând cu 18 ani, va trebui să trimită fotografia respectând  temele lunare până în septembrie 2015. Dintre fotografiile primite, un comitet editorial va selecta zece dintre cele mai bune fotografii înscrise în concurs și apoi va alege câștigătorul lunii. Acest lucru înseamnă că intră ca fotografie finalistă pentru premiul juriului automat.

În același timp, cele mai bune zece fotografii vor fi prezentate pe paginile oficiale de social media ale Parlamentului European  sociale, candidând pentru premiul publicului, prin strângerea a cât mai multe voturi. Fotografia cel mai plăcut și autorul acestuia va fi acordat un premiu de stat.

Câștigătorii care primsc premiul juriului și votul publicului vor fi invitați la sesiunea plenară de la Strasbourg, Franța, în noiembrie 2015.

La Strasbourg ei vor avea ocazia de a crea propriile lor foto-reportaje pentru  evenimentul respectiv.

Subiectul pentru luna ianuarie este: „” Europa în lume „” și termenul limită este 31
Ianuarie 2015, la miezul nopții CET.

Participanții pot depune o singură imagine pe subiect. Fotografii ar trebui, de asemenea, să ofere și o scurtă descriere a nu mai mult de 100 de cuvinte.

Pozele si formularele de participare trebuie trimise prin e-mail la webcom-flickr@europarl.europa.eu.

Pentru mai multe detalii: http://bit.ly/1xYnLMy