Concursul video Plural +



Tinerii (9-25 ani) au timp până pe 27 iunie să trimită un videoclip pe oricare din temele PLURAL+: migraţie, diversitate sau incluziune socială. Se acordă premii în bani şi o invitaţie la ceremonia de decernare a premiilor PLURAL+ în New York!

Poţi participa individual sau în grup, dacă toţi membrii grupului au vârste între 9-25 de ani.

Cum particip:

  • Materialul video poate îmbrăca orice stil sau gen: animaţie, documentar, dramă, clip muzical, comedie etc. – orice consideri că reprezintă cel mai bine ceea ce crezi tu despre migraţie şi diversitate.
  • Materialele video trebuie să aibă o durată maximă de 5 minute, inclusiv titlul şi lista tuturor celor care au contribuit la realizarea materialului.
  • Materialele video trebuie să fi fost finalizate după luna ianuarie 2012 şi, în cazul în care nu sunt în engleză, să aibă subtitrare în limba engleză.
  • Este de preferat ca toate materialele video să fie trimise pe DVD sau prin intermediul unui site web de găzduire fişiere, la alegere – pentru trimiterea pe DVD, te rugăm să consulţi regulamentul concursului.

Mai mult, dacă te pasionează munca de traducător şi îţi place proiectul Plural+, poţi să participi ca voluntar şi să faci subtitrarea la materialele video trimise!

Procedura de selecţie şi premii

Un juriu internaţional va acorda premii în trei categorii de vârstă: 9-12 ani, 13-17 ani, 18-25 de ani

Cei trei câştigători vor primi fiecare câte 1.000 de dolari (USD) şi o invitaţie (transport şi cazare asigurate) pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor PLURAL+, ce va avea loc în New York City la Paley Center for Media, în decembrie 2014.

Poţi consulta regulamentul concursului pentru a afla mai multe despre cum să trimiţi materialul tău video.

Festivalul de Tineret Plural+ este organizat de Alianţa Civilizaţiilor din cadrul Naţiunilor Unite, în colaborare cu Organizaţia Internaţională pentru Migraţie.