Cursuri de formare continuă prin Programul GrundtvigOrganizația YouNet din Italia oferă posibilitatea de a aplica pentru un grant la două  cursuri de formare la locul de muncă: unul despre soft skills și unul cu privire la gestionarea unei echipe / organizație.

Aceste cursuri sunt finanțate integral cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul de învățare pe tot parcursul vieții, care va dura până în decembrie 2013.

Grantul acoperă toate cheltuielile de deplasare, cazare, masă, taxă de școlarizare, materiale.

Pentru a obține această subvenție, tot ce trebuie făcut este să aplicați la Agenția Națională până în data de 17 septembrie 2013.

Cursuri – titluri și locații:

1. Soft skills (Public Speaking, gestionarea conflictelor, munca de echipă) – BOLOGNA , 16-22/03/2014.

Obiective: îmbunătățirea capacității de a negocia, gestionarea conflictelor și crizelor,  îmbunătățirea abilităților de comunicare.

2 . Cum să creați și să gestionați eficient o organizație / echipă (colectare de fonduri, HR, design de proiect, networking) – BOLOGNA , 9-15/03/2014.

Obiective: îmbunătățirea competențelor legate de managementul financiar, colectarea de fonduri, proiectarea proiectului european, crearea de rețele, munca în echipă, leadership.

Pentru întrebări, contactați organizatorii la adresa: office@you-net.eu

Pentru mai multe informații: http://www.grundtvig.it/