Europarlamentare-flux de stiri



AGERPRES a lansat luni, 4 mai 2009, fluxul special GRATUIT de informaţii şi rapoarte EUROPARLAMENTARE, adresat presei şi celor interesaţi de urmarirea procesului de reînnoire a structurilor Parlamentului European, desfăşurarea campaniilor electorale şi a alegerilor din cele 27 de ţări ale UE, inclusiv din Romania.

Fluxul EUROPARLAMENTARE va conţine peste 40 de ştiri/zi, interviuri şi reportaje realizate de AGERPRES cu reprezentanţi ai partidelor politice şi independenti, candidaţi la alegerile europarlamentare, precum şi un număr important de bio-fişe, cronologii şi documentare privind structura şi activitatea Parlamentului European şi a grupurilor politice reprezentate în forul legislativ.

Totodată, fluxul special gratuit va include, zilnic, o selecţie a celor mai relevante articole de presă apărute în media din România şi străinătate referitoare la alegerile europarlamentare.

Alegerile europene din 2009, ce se vor desfasura in intervalul 4 – 7 iunie în cele 27 de state membre,coincid cu împlinirea a 30 de ani de la primele alegeri

europene directe, a 20 de ani de la căderea Zidului Berlinului şi a 10 ani de la adoptarea monedei unice europene (euro).

Fluxul special de ştiri poate fi accesat gratuit pe site-ul instituţiei www.agerpres.ro.