Studenţi din Piteşti premiaţi la Concursul ”Europa jurnalistilor din amfiteatre”, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România



Raisa Arsenică, Georgeta Ciurea, Alexandru Vlaicu şi Corina Ovedenie de la Universitatea din Piteşti – au obţinut Premiul III la secţiunea audio, cu materialul “Cu paşi repezi spre o viaţă mai curată”.

Alina-Georgiana Iov, Anca Ioana Varzaru şi Oana Larisa Vârtic de la Universitatea din Piteşti  – au obţinut Premiul III la secţiunea video, cu materialul „Defrişând pădurile, defrişăm Europa”.

Concursul „Europa jurnaliştilor din amfiteatre”, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, a implicat 18 universități din țară, printre care s-a aflat și Universitatea din Piteşti. Din Piteşti au fost înscrise 2 lucrări, la secțiunile materiale audio şi materiale video.

Toţi studenţii premiaţi vor fi invitaţi la Bucureşti, la sediul Reprezentanţei Comisiei Europene în România (RCE), în a doua jumătate a lunii septembrie, la ceremonia de decernare a premiilor. Costurile de transport şi cazare pentru studenţii din provincie sunt suportate de RCE.

Pentru mai multe informații despre Concursul „Europa jurnaliştilor din amfiteatre” și despre câștigători, vă invităm să consultați pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România:

http://ec.europa.eu/romania/focus/28062012_castigatori_concurs_europa_jurnalistilor_din_amfiteatre_ro.htm

Îi felicităm în mod deosebit pe câştigătorii acestei ediţii a programului „Europa jurnaliştilor din amfiteatre”  şi sperăm ca, şi în viitor, colaborarea dintre Universitatea din Piteşti şi Centrul Europe Direct Argeş să se dovedească cel puţin la fel de fructuoasă.