Egalitate de sanseCentrul Europe Direct Arges a organizat, in colaborare cu Punctul de Egalitate de Sanse, filiala Pitesti, judetul Arges, o activitate de promovare a egalitatii de sanse in societatea romaneasca.

Punctul de Egalitate de Sanse Pitesti s-a inaugurat in ianuarie 2010, urmare a derularii proiectului ”ESTHR – pachet integrat de actiuni pentru dezvoltarea rolului femeii in  societatea romaneasca”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul activitatii a fost de a promova si sustine egalitatea de sanse in diverse domenii de actiune, inclusiv in piata muncii. Un punct de interes a constituit prezentarea concursului de proiecte, concurs ce se adreseaza femeilor din Romania, in scopul stimularii ideilor antreprenoriale in randul acestora.

Activitatea s-a desfasurat in Sala de Conferinte a Bibliotecii Judetene Dinicu Golescu Arges.

Prezentarea Punctului de Egalitate de Sanse Arges Rolul femeii in societatea contemporana-actualitate si perspective Prezentarea concursului de proiecte antreprenoriale