Schimb de idei in context europeanEurope Direct Argeş a organizat un seminar de instruire privind sursele de finanţare europeană pentru multiplicatorii de reţea ai centrului din judeţul Argeş. Obiectivul activităţii îl reprezintă menţinerea unor relaţii de colaborare eficiente cu multiplicatorii de informaţie europeană din judeţ.

Evenimentul a avut loc în Sala de Conferinţe din cadrul Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu” Argeş, unde au fost prezenţi prof. univ. dr. Tiberiu Macarie – Universitatea din Piteşti, precum şi expertul în comunicare Alexandra Gherasim, reprezentanta Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Aceasta din urmă a vorbit despre Programul Operaţional Regional 2007-2013, atingând subiecte precum îmbunătăţirea infrastructurii sociale, cu cele patru domenii majore de intervenţie.

Prin această acţiune, Europe Direct Argeş şi-a consolidat imaginea ca furnizor de informaţie europeană, cunoscând nevoilor de informare locală.

La finalul activităţii, toţi cei peste 70 de participanţi au primit din partea Europe Direct Argeş peste 400 de materiale promoţionale privind domeniile de activitate ale Uniunii Europene, publicaţii gratuite ale Comisiei Europene.

Intalnire cu multiplicatorii de retea din judet prezentarea programelor cu finantare europeana diseminarea materialor informative