Concurs foto EDFForumul European al Dizabilității, sub motto-ul 2023 „Breaking Barriers – Povești și voci ale femeilor și fetelor cu dizabilități”, invită toți cetățenii sau rezidenții UE/SEE de toate vârstele să se înscrie în competiție și să trimită o imagine care să elimine stereotipurile și preconcepțiile legate de femeile cu dizabilități din diverse contexte culturale, medii și/sau etnice.

Concursul este deschis tuturor celor care doresc să contribuie la portretizarea emancipării femeilor și fetelor cu dizabilități din întreaga lume.

Participanții trebuie să trimită:

– o scurtă descriere în limba engleză care să includă numele autorului, precum și orașul și țara în care a fost făcută fotografia.

– o copie semnată a Autorizației privind drepturile de autor. Sunt necesare două semnături, una de la persoana care a făcut fotografia și una de la persoana (persoanele) care apare (apar) în fotografie.

– o singură fotografie, originală de înaltă rezoluție (300 dpi) cu descrierea imaginii sau o singură reprezentare artistică originală (benzi desenate și desene) cu descrierea imaginii care să spună povestea persoanei (persoanelor).

Fiecare participant poate trimite o fotografie. Participantul trebuie să fie o persoană și nu o organizație.

Premii

  • Premiul 1: 500 de euro;
  • Premiul 2: 300 de euro;
  • Premiul 3: 200 de euro.

Termen limită: 15 decembrie 2023.

Mai multe informații aici:

https://www.edf-feph.org/edf-photo-competition-2023-breaking-barriers-stories-and-voices-of-women-and-girls-with-disabilities/