Europe Direct Argeș la Târgul de ONG-uri PITASOReprezentanții Europe Direct Argeș au fost prezenți în Piața Primăriei, la Târgul de ONG-uri PITASO, ediția a II-a, unde au promovat activitatea centrului de informare europeană și oportunitățile europene existente pentru tineri.

La standul Europe Direct Argeș a fost organizat un concurs cu întrebări despre Uniunea Europeană la care au participat peste 80 de tineri și adulți interesați. Câștigătorii au fost recompensați cu materiale promoționale și informative, provenite de la Oficiul pentru Publicații al Uniunii Europene.

Ne-am bucurat să-l avem alături de noi și pe domnul primar Cristian Gentea, care i-a încurajat pe tineri să se implice în acțiuni de voluntariat.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu: Primăria Pitești, Asociația Azi elevi, Mâine lideri, Organizația Cercetașii României – Filiala ”Aventura”, Pitești, Fundația ”Leul Albastru”, AIESEC, Asociația Ajutăm, Integrăm, Dezvoltăm și Evoluăm – AIDE, Grupul de Inițiativă ”Gutengerg Jugendverein”, filiala Pitești, Imago Mundi, Interact Club Pitești, Salvați copiii Argeș, Zimbrii Carpatini, ”Viitorul suntem noi” – Centrul de Tineret OVD Argeș etc.