Evenimentele saptamanii 20-27 aprilie 2009Un nou portal destinat fondurilor europene a fost lansat in cadrul unui proiect special demarat de NewsChannel.ro.

Initiatorul portalului spune ca site-ul www.FonduriEuropene.NewsChannel.ro analizeaza si ofera documentatie, sfaturi pentru fiecare tip de program de finantare din fonduri comunitare. Pentru acuratetea datelor, NewsChannel.ro prezinta interviuri exclusive cu reprezentanti ai Autoritatilor de Management si ai agentiilor de plati, precum si cu traineri si consultanti specializati.

„Una dintre cele mai mari probleme pe care le au cei care vor sa acceseze acest gen de finantari este limbajul greoi si foarte tehnicizat pe care il intalnesc. Noi explicam foarte clar, in cateva cuvinte, pentru ce se dau bani si care sunt cifrele proiectelor de pana acum, pentru fiecare program in parte. De asemenea, am realizat si un mic dictionar cu termeni tehnici utilizati foarte des, dar care nu sunt bine intelesi de catre toata lumea”, a declarat Sorin Manica, Project Manager NewsChannel.ro.

NewsChannel.ro este o publicatie online a platformei de business ClubAfaceri.ro, aceasta din urma oferind informatii despre serviciile si produsele a circa 20.000 de firme inscrise prin intermediul unui catalog online.