Premiile MEDEAScopul premiilor MEDEA este de a încuraja inovaţia şi bunele practici în folosirea media (audio, video, grafică şi animaţie) în educaţie. De asemenea, premiile asigură recunoaşterea şi promovarea excelenţei în producerea şi designul produselor, resurselor, proceselor și serviciilor pedagogice media de învățare.

Începând cu 2015, Premiile MEDEA sunt sprijinite de Asociația Media & Learning.

Premiul MEDEA pentru cel mai bun proiect media educațional

Acest premiu va fi acordat celor mai bune medii, resurse, instrumente sau servicii educaționale produse în toate sectoarele și la toate nivelurile de educație și formare.

Premiul special MEDEA al juriului
Juriul MEDEIA poate acorda, la discreția sa, un premiu special pentru o abordare sau producție media, în semn de recunoaștere a inovației excepționale în proiectarea pedagogică sau tehnică.

Cum candidezi

Înscrierile trebuie să demonstreze utilizarea excepțională a multimedia într-un cadru de învățare, inclusiv videoclipuri, sunet, simulări, aplicații, podcasturi, vlog-uri, animații și orice altă utilizare excelentă a multimediei educaționale. Înscrierile sunt binevenite din partea studenților, a profesorilor, școlilor, unităților de producție, universităților, companiilor de formare, agențiilor și din partea oricăror persoane care lucrează la crearea și utilizarea multimediei educaționale.

Conținutul poate include orice subiecte posibile.

Participanții pot înscrie până la 12 lucrări.

Orice material multimedia trebuie să fi fost creat după data de 1 ianuarie 2020. Desigur, înscrierea poate include sau poate consta dintr-un material mai vechi.

Termen limită: înscrierile trebuie depuse până la data de 17 martie 2023, (23:59 CET).

Toți finaliștii vor fi anunțați până în mai 2023 și vor fi invitați să participe la Ceremonia de premiere care va avea loc în cadrul Conferinței Media și Învățare din iunie 2023, din Leuven, Belgia, unde vor fi anunțați câștigătorii finali.

Mai multe informații: https://www.medea-awards.com .