Concursul Time To Move 2022: Design your Time to moveEști gata să câștigi cu noi? Arată-ți spiritul competitiv și ia parte la concursul Time To Move 2022.

În perioada 5 septembrie 2022 – 31 octombrie 2022, tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 30 de ani au oportunitatea să ia parte la 2 provocări, disponibile pe website-ul Time to Move.

Cea de a doua este provocarea de design & ilustrații: Design your Time to move.

 Emoția de a descoperi ceva nou nu se compară cu nimic altceva. Despre asta este vorba în campania Time to Move: explorarea modalităților de a călători în Europa, descoperirea oportunităților în alte țări sau a proiectelor internaționale la care să te alături.

 Dar ce te entuziasmează cel mai tare atunci când descoperi Europa? Este vorba de peisaje? Oameni? Emoția de a cunoaște culturi noi? Ideea de a călători liber între țări?

 Creează o ilustrație în format A4 care să reprezinte cel mai bine campania Time to Move și ceea ce înseamnă pentru tine să descoperi Europa, încarc-o în secțiunea dedicată concursului de pe website-ul nostru și ai șansa să câștigi super premii.

 Vor fi desemnați mai mulți câștigători:

-Câștigătorul votului public (ilustrația cu cele mai multe voturi la finalul concursului) va primi un Polaroid și materiale promoționale Time to Move.

-5 lucrări preferate de public (ilustrațiile cu cele mai multe voturi la finalul concursului,  de pe locurile imediat următoare după câștigătorul cel mai votat) vor primi un rucsac Eastpak și materiale promoționale Time to Move.

-Câștigătorul premiului Eurodesk – din rândul grupului cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani (selectat de Eurodesk după încheierea campaniei Time to Move) va primi o cameră de acțiune și produse Time to Move.

-Câștigătorul premiului Eurodesk – din grupul cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani (selectat de Eurodesk după încheierea campaniei Time to Move) va primi un bilet Interrail pentru 5 zile de călătorie cu trenul într-o lună și materiale promoționale Time to Move.

Mai multe detalii și înscriere pe website-ul oficial al campaniei Time To Move: https://timetomove.eurodesk.eu/ .