Concursul Time To Move 2022: Greetings from EuropeEști gata să câștigi cu noi? Arată-ți spiritul competitiv și ia parte la concursul Time To Move 2022.

În perioada 5 septembrie 2022 – 31 octombrie 2022, tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 30 de ani au oportunitatea să ia parte la 2 provocări, disponibile pe website-ul Time to Move.

Prima este provocarea foto & creativă: Greetings from Europe

 De la dealurile verzi ale Irlandei, până la coastele stâncoase ale Greciei, de la străzile elegante ale Franței, până la izvoarele calde ale Ungariei, Europa are comori naturale uimitoare și minuni construite de om!

 Ce te uimește cel mai mult? Arată-ne locurile tale preferate de pe continent sau cele mai frumoase locuri din jurul orașului tău.

 Fă o fotografie și încarc-o în secțiunea dedicată concursului de pe website-ul nostru, împreună cu o scurtă descriere (max. 10 fraze) și ai șansa să câștigi super premii.

 Vor fi desemnați doi câștigători:

-Câștigătorul votului publicului (fotografia & descrierea cu cele mai multe voturi la finalul concursului) va primi un bagaj Eastpak și materiale promoționale Time to Move.

-Câștigătorul premiului Eurodesk (selectat de Eurodesk după încheierea campaniei Time to Move) va primi un Polaroid și materiale promoționale Time to Move

 În plus,  5 lucrări preferate ale publicului (poza și descrierea cu cele mai multe voturi la finalul concursului, de pe locurile imediat următoare câștigătorului cel mai votat) vor fi premiate cu un câte un rucsac Eastpak și materiale promoționale Time to Move.

Mai multe detalii și înscriere pe website-ul oficial al campaniei Time To Move: https://timetomove.eurodesk.eu/ .