Oportunități de stagiu în domeniul digital



Inițiativa „Oportunități de stagiu în domeniul digital” oferă stagii pentru studenți și pentru cei care au absolvit recent studii universitare.

Aceasta este finanțată de Horizon 2020 și implementată prin programul Erasmus+, iar scopul este de a oferi studenților de la toate disciplinele posibilitatea de a câștiga experiență în sfera digitală în domenii solicitate de piață.

Cine poate candida

– Studenți de la universități din țările programului Erasmus+ și din țările asociate programului Horizon 2020;

– Pot să candideze persoane care au absolvit recent studii universitare, în termen de 12 luni de la absolvire, cu condiția să fi candidat înainte de absolvire.

Cum poți să candidezi

– Candidații se înscriu prin intermediul universității, în conformitate cu calendarul și procedurile stabilite de universitate pentru stagii Erasmus+.

Grant

Stagiarii primesc o indemnizație medie de 500 euro/lună (suma se stabilește în funcție de țară) pentru o perioadă cuprinsă între 2 și 12 luni, în conformitate cu regulile și procedurile Erasmus+.

Companiile nu sunt implicate în contract, dar pot completa acest grant.

Mai multe informații despre proiect: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/digital-opportunity-traineeships-boosting-digital-skills-job

Sursa: https://www.eurodesk.ro/termen-eurodesk/vrs/IDed/5