Stagii la UNESCO



UNESCO le oferă studenţilor, cercetătorilor şi funcţionarilor publici posibilitatea de a candida pentru stagii neplătite de 1-4 luni. În funcţie de calificarea stagiarilor, aceste stagii se derulează fie în domeniul politicii strategice pe care o are UNESCO, fie în sfera responsabilităţilor administrative şi tehnice.

Condiţii:
Calificare academică şi domeniu de interes: stagiarii trebuie să fie studenţi sau absolvenţi care urmează cursuri postuniversitare sau persoane care lucrează în instituţii tehnice, urmează studii de birotică. La momentul candidaturii, candidaţii trebuie să fi terminat deja 3 ani de studii full-time la o universitate sau instituţie echivalentă.

Limbi străine: engleza sau franceza trebuie cunoscută foarte bine. Pentru stagii pe secretariat sau asistenţă, e posibil să fie necesar ca stagiarul să ştie şi a doua limbă bine.

Cunoştinţe IT: MS Office.

Atitudine: deschidere către aspectele interculturale şi angajament faţă de serviciile publice internaţionale.

Cum se candidează:
Candidaturile trebuie trimise trimise cu cel puţin o lună înainte de începerea stagiului. Formularul de candidatură trebuie trimis numai online, prin “StageWeb”: aici.

Sursa:

https://www.eurodesk.ro/termen-eurodesk/vrs/IDed/116