Concurs ”I am Europe, we are Europe”Sunteți pregătiți pentru noua provocare „I am Europe, we are Europe” din concursul Time to Move?
De la bun început, Europa a însemnat oameni din țări diferite, din culturi diferite, cu idei diferite. Dar un lucru e sigur: când creăm împreună viitorul nostru comun, diversitatea ne face mai puternici!
 În această nouă provocare din concurs căutăm povești pozitive, pline de speranță, din maxim 10 fraze. Spuneți-ne despre a fi împreună, despre prietenii între țări, despre a crea un viitor incluziv sau despre orice credeți că înseamnă diversitatea în Europa.
Povestea poate fi ficțiune sau inspirată din experiențe reale. Scrieți povestea și încărcați-o la secțiunea Concurs de pe site-ul Time to Move. Vă așteaptă și premii!
Ce trebuie să faci?
Să încarci povestea și să primești cât mai multe voturi pe pagina de concurs. Nu uita să îți rogi prietenii să te voteze!
Vor fi desemnați doi câștigători:
– Câștigătorul ales de votul publicului (povestea cu cele mai multe voturi la finalul concursului) va primi un pachet cu produse promoționale Time to Move care conțiune o sticlă de apă, un tricou și un joc de cărți Time to Move.
– Câștigătorul desemnat de Eurodesk (ales de Eurodesk după ce se încheie campania) va primi un bagaj Eastpak și un voucher Spotify Premium pentru 6 luni.
Concursul se încheie pe 3 octombrie, ora 12 CET (13, ora României).