Viitorul Europei este în mâinile tale!Conferința privind viitorul Europei reprezintă o ocazie unică și oportună pentru cetățenii europeni de a dezbate provocările și prioritățile Europei. Indiferent de locul de proveniență sau de activitate, acesta este locul în care să reflectați la viitorul pe care îl doriți pentru Uniunea Europeană.
Platforma digitală este punctul central al conferinței: este modalitatea dumneavoastră de a vă implica și de a lua cuvântul în cadrul conferinței. Aici puteți să vă împărtășiți ideile despre Europa și schimbările care trebuie să se întâmple, să vedeți ce au de spus alții, să găsiți evenimente în apropierea dumneavoastră, să vă organizați propriul eveniment și să urmăriți progresele și rezultatele conferinței.

Trebuie doar să alegeți dintr-o gamă largă de subiecte și să comunicați conferinței opinia dumneavoastră. Ideile vor fi colectate, analizate, monitorizate și publicate pe platformă, pe tot parcursul conferinței. Acestea vor contribui apoi la discuțiile care au loc în cadrul grupurilor de dezbatere implicând cetățeni europeni și al sesiunilor plenare.

Platforma digitală multilingvă poate fi accesată la adresa https://futureu.europa.eu/ și oferă posibilitatea cetățenilor de a interacționa între ei și de a dialoga pe teme europene.