Stagii la Mediatorul European



Mediatorul European oferă un număr limitat de stagii care urmăresc să îi ajute pe stagiari să adauge experienţă practică la cunoştinţele și competențele pe care le-au acumulat pe parcursul studiilor.

Stagiile au o durată de un an, sub rezerva obținerii unei evaluări pozitive a performanței stagiarului.

În mod normal, există două perioade pentru stagiile de practică: una începând la 1 septembrie și cealaltă la 1 ianuarie în fiecare an.

Locul de muncă poate fi Bruxelles (Belgia) sau Strasbourg (Franța).

Mediatorul European oferă posibilitatea unui stagiar dezvoltator web de a ajuta la dezvoltarea site-urilor Internet și Extranet ale Mediatorului European, precum și a aplicațiilor interne bazate pe web.

Candidații trebuie:

-Să cunoască bine Java, Angular și HTML5/CSS3

-Să cunoască Hibernate, Spring, Javascript, Typescript, SQL, dotNET, C-sharp, MS Sharepoint sau MS CRM Dynamics, ceea ce ar reprezenta un avantaj.

Alocație lunară

Stagiarii primesc o alocație lunară pe perioada stagiului.

Alocația pentru stagiarii cu sediul la Strasbourg este de aproximativ 1400 de euro pe lună.

Termen limită: 8 februarie 2021, 12:00 CET.

Data de începere: 1 martie 2021.

Stagiul se va desfașura la Strasbourg (Franța). Sub rezerva evoluției crizei sanitare de COVID-19, stagiarul selectat va fi obligat să lucreze în regim de telemuncă pentru o mare parte din stagiu.

Mai multe informații pot fi găsite aici.

Pentru informații generale despre stagii, scopul lor, durata și alocațiile lunare, vă rugăm să consultați Decizia Mediatorului European privind stagiile.