Tradiții românești la granița dintre unitate și diversitateÎn perioada 13 -26 aprilie 2020, Europe Direct Argeș derulează concursul de desen și pictură ”Tradiţii şi obiceiuri româneşti la graniţa dintre unitate şi diversitate”, care va culmina cu o expoziție virtuală ce va conține lucrări ce simbolizează venirea sarbătorilor pascale. Tot ceea ce trebuie să faci este să realizezi un desen/o pictură care se încadrează în tematică cerută, pe care îl/o vei fotografia și trimite la adresa noastră de e-mail: europearges@gmail.com sau prin mesaj pe facebook-ul centrului până vineri, 17 aprilie 2020. În colțul din dreapta jos, vei trece numele, vârsta, școala la care înveți și localitatea. Pot participa la concurs toți tinerii din învățământul, preșcolar, primar și gimnazial.

Calendarul de desfășurare a concursului:

13 – 17 aprilie 2020 – perioada de trimitere a lucrărilor de către participanții la concurs la adresa europearges@gmail.com;

18 – 26 aprilie 2020 – perioada de votare online a lucrărilor;

27 aprilie 2020 – anunțarea câștigătorilor.

Expoziția are scopul de a promova tradițiile românești în spațiul european. După ce faceți un tur virtual al expoziției, puteți aprecia talentul și creativitatea tinerilor cu like la lucrările care v-au plăcut cel mai mult:

 https://www.facebook.com/pg/EuropeDirectArges/photos/?tab=album&album_id=3006419966081021

Primii 15 participanți care vor avea cele mai apreciate lucrări, în perioada 18 aprilie – 26 aprilie 2020, vor câștiga cărți de colorat și alte materiale promoționale din partea Centrului Europe Direct Argeș.