Bursă pentru literatură de călătorie 2020Ești pasionat de călătorii și poți să scrii o poveste despre o experiență de călătorie? Astfel, poți câștiga o excursie de 10 zile în Caraibe.

World Nomads invită scriitorii aspiranți care au cel puțin 18 ani, indiferent de naționalitate, să candideze pentru o bursă pentru literatură de călătorie.

Cei care vor să participe trebuie să scrie un eseu de călătorie de 700 de cuvinte privind una dintre următoarele teme: un salt în necunoscut; realizarea unei conexiuni locale; nu mă așteptam să găsesc.

Vor fi premiați trei scriitori aspiranți care pe lângă călătorie vor beneficia de îmbrăcăminte și echipament de călătorie în valoare de 500 $, un atelier de 4 zile în Panama condus de scriitorul de literartură de călătorie Tim Neville și revizuirea materialelor realizate în timpul călătoriei de către Norie Quintos, redactor șef al National Geographic. De asemenea, vor fi acoperite cheltuilelile de călătorie, pentru vize, vaccinări și asigurare de călătorie.

Termen limită: 11 martie 2020, 10:00 pm (EDT)

Detalii: https://www.worldnomads.com/create/scholarships/writing/2020/faq

Sursa: https://www.eurodesk.ro/stire/vrs/IDstire/740