Fii bursier unsettled!Fii bursier unSettled și participă la festivalul ideilor de la Sighet în iulie 2020. Bursele sunt gândite pentru studenții la licență din orice domeniu de studiu (istorie, medicină, arte, științele educației, științe politice, filosofie, drept, economie, relații internaționale, literatură, limbi străine, muzică, inginerie, matematică, agricultură etc.).

Înscrie-te până pe data de 15 decembrie și fii unul dintre cei 150 de bursieri care vor petrece 7 zile la Memorialul Durerii de la Sighetul Marmației.

Freedom House România dorește prin aceste burse crearea unui mediu în care tinerii pasionați de domeniile lor de studiu să se angajeze într-un schimb de idei dincolo ariile imediate de expertiză. Într-un program extrem de complex, desfășurat pe parcursul a 7 zile, vei avea ocazia să interacționezi cu artiști, personalități din mediul cultural, istorici și cercetători. Programul include o serie de ateliere artistice, dezbateri, proiecții de film, seri de socializare, vizite de studiu și sesiuni de tip bibliotecă vie cu oameni care au experimentat provocările comunismului.

Urmărește pagina de Facebook pentru a fi la curent cu următoarele detalii privind calendarul de selecție, speakerii și alte surprize pregătite.

Bursele unSettled fac parte din proiectul “Learning from the Past to Build the Future”. Proiectul este derulat în perioada octombrie 2019 – iulie 2020 de către Freedom House Romania, în parteneriat cu organizațiile civice Fundația Academia Civică,  Geeks for Democracy, Apulum, Funky Citizens, iTeach.ro și susținut de Radio Europa Liberă și rețeaua de presă locală PressHub – formată din 26 de publicații locale independente.