Concursul Travel Video 2019



Deoarece studenții care doresc să studieze în străinătate sunt adesea descurajați de costuri, acest concurs le oferă oportunitatea de a obține finanțarea de care au nevoie și îi încurajează să se gândească la motivele pentru care urmează studii în străinătate.

 Lansat de InternationalStudent.com, concursul Travel Video se adresează tinerilor din toată lumea cu vârsta de peste 18 ani, înscriși sau care intenționează să se înscrie la un colegiu sau universitate în străinătate.

Tot ceea ce trebuie să facă este să creeze un videoclip de maximum patru minute, în care să prezinte motivele pentru care vor să călătorească și să studieze în străinătate. În cazul în care candidaţii sunt deja studenţi în străinătate, ei pot prezenta în videoclip o călătorie pe care ar dori să o întreprindă.

Premii

  • Câștigătorul locului întâi: 4.000 $
  • Câștigătorul locului al doilea: 500 $
  • Câștigătorul locului al treilea: 250 $
  • Câștigătorul GoAbroad Choice: 500 $
  • Câștigătorul Premiului Viewers’ Choice: 1.000 $

Câştigătorul va trebui să scrie pe un blog în care să documenteze călătoria. Blogul va fi iniţiat imediat după ce va fi anunţat câştigătorul şi va continua până la momentul întoarcerii la şcoală. Se așteaptă ca acesta șă scrie cel puțin un articol pe săptămână în perioada de pregătire a călătoriei și zilnic pe durata călătoriei.

Termen limită pentru a înregistra și trimite videoclipul: 15 octombrie 2019, 11:59 PM, EST.

Mai multe detalii la: https://www.internationalstudent.com/contest/