Biblioteca mea e cea mai tare! – concurs Europe Direct ArgesÎncepem luna cu start la concurs! Ești o persoană ce încurajează lectura în rândul cetățenilor? Ai organizat evenimente și campanii de informare pe teme europene în biblioteca ta? Te consideri un bun multiplicator de informație? Ai susținut, prin diverse activități, proiecte dezvoltate în mediul local? Ai atras fonduri pentru biblioteca ta sau poate ai făcut fundraising pentru o cauză nobilă? Ai făcut parte din grupul oamenilor activi din comunitatea ta, dezvoltând inițiative care să creeze o stare mai bună a societății? Atunci acest concurs este pentru tine!

Ne dorim să găsim biblioteca publică argeșeană cea mai implicată în comunitate, care atinge sufletul cititorilor prin acțiunile organizate!

Tot ceea ce trebuie să faci este să realizezi o fotografie sugestivă din cadrul bibliotecii pe care să o trimiți la adresa europearges@gmail.com, alături de un text (maxim 100 de cuvinte) în care să argumentezi de ce biblioteca respectivă este cea mai tare! Fotografia poate fi de la sediul bibliotecii sau din cadrul acțiunilor organizate de-a lungul ultimilor 5 ani.

Noi o postăm pe pagina oficială de facebook a Centrului Europe Direct Argeș, unde vom invita cetățenii argeșeni să voteze, prin like la fotografie, biblioteca preferată. Perioada de desfășurare a competiției este următoarea:

– 3 – 13 septembrie 2019 – trimiterea fotografiilor, însoțite de argumentarea corespunzătoare, la adresa europearges@gmail.com,

– 16 – 30 septembrie 2019 – perioada de votare a fotografiilor cu bibliotecile preferate.

Biblioteca cu cele mai multe voturi va câștiga premiul pus la dispoziție de echipa Centrului Europe Direct Argeș, constând în materiale necesare derulării unor viitoare activități. Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul conferinței din toamnă dedicate multiplicatorilor de informație europeană!

 Mult succes!