Concursul Time to MoveConcursul de design de tricouri Time to Move revine și anul acesta! Dacă ai cel puțin 13 ani, dar nu mai mult de 30 de ani, creează design-ul unui tricou care să reprezinte cel mai bine spiritul campaniei, prezintă-l și poți să călătorești cu trenul în Europa!

Poți să alegi orice tehnică pentru design-ul tricoului: o fotografie, o ilustrație digitală, un desen pe hârtie sau doar un text.

Concursul se derulează până la data de 31 octombrie 2019. După încheierea acestuia, Eurodesk va alege o creație pentru grupa de vârstă 13 – 19 ani și o creație pentru grupa de vârstă 20 – 30 de ani și va anunța câștigătorii. În plus, Eurodesk va alege încă 5 concurenți cu design-uri remarcabile.

Colectează voturi pentru design-ul tău sau votează pentru design-ul preferat pe pagina concursului. La încheierea concursului, Eurodesk va alege un design câștigător dintre cele mai votate 10 design-uri, iar cel care a creat acest design va fi câștigătorul votului publicului.

Câștigătorii vor primi următoarele premii:

  • Câștigătorii primelor locuri din cele două categorii vor primi fiecare un permis Interrail Global care poate fi folosit timp de 7 zile în decurs de o lună.
  • Câștigătorul votului publicului va primi o geantă Eastpak.
  • 5 concurenți cu design-uri remarcabile vor primi fiecare câte un rucsac Eastpak.

Mai multe informații: https://timetomove.eurodesk.eu/#contest

Sursa: https://www.eurodesk.ro/stire/vrs/IDstire/652?fbclid=IwAR1ssPsFsvOiFH-N0AzA4FxCOc1ijwWL5pSWkqRyxy8a5HvT_5UC0MkgEdI