Concursul de antreprenoriat al tinerilor cetățeniFundația Goi Peace, Stiftung Entrepreneurship și Digital experts united au lansat Concursul de antreprenoriat al tinerilor cetățeni, asigurând astfel o platformă globală pentru tineri antreprenori care urmăresc să creeze schimbări pozitive în comunitățile lor.

Cine poate candida

Participanți din toată lumea care:

– au vârsta cuprinsă între 15 și 35 de ani;

– au o idee inovatoare pentru o companie care promovează și implementează unul sau mai multe din cele 17 Obiective de dezvoltare durabilă sau

– conduc o astfel de companie sub forma unei afaceri, unui program informal sau a unei organizații nonprofit;

– să poată depune candidaturile în limba engleză.

Cum candidezi

Candidaturile trebuie depuse într-una din următoarele două categorii:

Finaliștii sunt rugați să prezinte un videoclip (de maximum 3 minute) despre ideea/proiectul lor (daca nu au facut încă acest lucru).

Dintre finaliști, juriul va face selecția finală a celor trei câștigători (Marele Premiu, Premiul II și Premiul III) din fiecare categorie.

Candidaturile vor fi evaluate pe baza viziunii lor antreprenoriale, fezabilității, inovării, leadershipului, impactului social și durabilității, printre alți factori.

Premiul publicului va fi acordat candidatului cu cel mai mare număr de voturi din fiecare din cele două categorii.

În plus, va fi acordat Premiul Campus de Antreprenoriat unui număr de trei candidați care au demonstrat un „spirit antreprenorial” remarcabil prin participarea activă în cadrul Campusului de Antreprenoriat.

Câștigătorii vor fi anunțați la Summitul Antreprenoriatului care va avea loc la Berlin, Germania, în data de 19 octombrie 2019.

Termen limită pentru depunerea candidaturilor: 31 iulie 2019.

Termen limită pentru trimiterea voturilor și comentariilor online: 31 august 2019.

Toate detaliile pot fi găsite la: https://www.entrepreneurship-campus.org/